Opinie

8,2
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,3
Komfort
7,8
Lokalizacja obiektu
9,0
Udogodnienia
8,1
Personel
8,3
Stosunek jakości do ceny
7,9

Opinie

    Marek
    pl

    Ocena

    6,2
    20 maja 2018

    Mielno i okolica super o tej porze roku.

    Niestety ale kabina prysznicowa oraz sam prysznic katastrofa ,drzwi od prysznica się nie dotykały ,słuchawka od prysznica się nie trzymała uchwytu. Sałna sucha tylko max 60 stopni drzwi tez się nie zamykały ,3-go dnia awaria Sałen oraz jakuzzi brak możliwości korzystania. Może mieliśmy pecha ale tak właśnie było . Jedynie pogoda wynagrodziła nam ten pobyt.
    Śniadania ok.
    Michał
    pl

    Ocena

    9,6
    18 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Przemek Ziejewski
    pl

    Ocena

    9,6
    18 maja 2018

    2 dni z dzieckiem

    Wszystko super polecamy .Bylismy przed sezonem więc trwały pracę remontowe ale kiesys muszą to zrobić . Domek (apartament ) rewelacja intymność.i wygoda jak we własnym domu 2 tv aneks kuchenny salon z kanapa i 2 łazienki 😉polecamy
    Tomasz
    pl

    Ocena

    9,2
    17 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    8,3
    14 maja 2018

    wszystko ok - pobyt bez wyżywienia super lokalizacja

    ANNA
    pl

    Ocena

    7,5
    13 maja 2018

    Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Strefa SPA znakomita.

    cienkie ściany w pokojach
    Bliskość plaży, smaczne posiłki
    Jarek
    pl

    Ocena

    6,2
    12 maja 2018
    Brak kosmetyków Brak suszarki Ubogie śniadanie
    Cena Lokalizacja Duży parking
    Marek
    pl

    Ocena

    9,6
    12 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl

    Ocena

    9,2
    11 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Beata Blomkowska
    pl

    Ocena

    9,6
    7 maja 2018
    Zbyt mały telewizor
    Strefa basenowa
    Łukasz
    pl

    Ocena

    9,6
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Damian
    pl

    Ocena

    7,9
    6 maja 2018

    Miło spędzona majówka

    Długa kolejka podczas śniadania do chłodziarki z potrawami
    Lokalizacja obiektu super. Strefa SPA na bardzo dobrym poziomie. Urozmaicone posiłki (śniadania i kolacje) Pokój przestronny
    ewa
    pl

    Ocena

    4,6
    6 maja 2018

    Udany, ale to nie zasługa hotelu

    Bardzo słabe posiłki, zwłaszcza śniadania i kolacje. W hotelu jest brudno, to widać i czuć. Brud i nieład w części przeznaczonej dla dzieci to duża przesada.
    Tylko część basenowa pozytywna, ładne apartamenty.
    Adam
    pl

    Ocena

    8,8
    6 maja 2018

    Szybki i udany odpoczynek za małe pieniądze

    Płatne szlafroki i brak suszarki na basenie i pokojach (chyba że nie znalezlismy :)
    Hotel dostosowany dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Pyszne śniadania, a przede wszystkim naprawdę miły i pomocny personel od recepcji, kuchnie, aż po panie od sprzatania. Za tą cenę hotel przewyższył nasze oczekiwania.
    pl

    Ocena

    7,1
    6 maja 2018
    Dezogranizacja w restauracji podczas śniadań, za mało miejsc w stosunku do ilości gości, mały pokój z widokiem na dach.
    Blisko do plaży, smaczne śniadania, fajny kompleks basenowy.
    PIOTR
    pl

    Ocena

    10
    4 maja 2018

    Byłem bardzo zadowolony, pobyt przed sezonem, kwiecień 2018

    Być moze za słabe wi-fi, ale kto jedzie na urlop aby siedzieć w necie :)
    Mieszkałem z rodziną w domku pietrowym. Super wygodnie, praktycznie i funkcjonalnie.
    Michal
    pl

    Ocena

    10
    4 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Bogusław
    pl

    Ocena

    7,9
    3 maja 2018
    Telewizor mógłby być większy.
    Łóżka wygodne. Śniadania smaczne. Ogromny basen. Czyste pokoje.
    Przemysław
    pl

    Ocena

    8,3
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii